TOP doplnky, s ktorými nebude nikdy nuda!

Vytvorte si jedinečný priestor pre vás a vašu rodinu, dokonalým zladením interiéru. Závesy a tapety sú veľmi jednoduchým, ale o to účinným prvkom v interiérovom dizajne. Ich dizajn vie nielen nadchnúť, ale aj splniť svoj účel.


Pohrajte sa so závesmi

Už máte svoju vysnívanú spálňu či obývačku rovno pred očami? Dlho neváhajte a svoje nápady si preneste na papier. Napíšte si zoznam doplnkov, nábytku a takisto si spíšte aj motívy a farby, do ktorých chcete danú miestnosť zladiť. Keď to už budete mať hotové, tak až potom začnite s nakupovaním vecí. Nie nadarmo sa hovorí, že v jednoduchosti je krása.

Skúste dlhé a vzdušné závesy použiť do miestností, ktoré potrebujete presvetliť.

Všeobecne platí že teplé tóny sa dajú veľmi dobre kombinovať s tými chladnými, napríklad tak, že sedaciu súpravu v obývačke si zadovážite v okrovej alebo tehlovej farbe a k nej doplníte neutrálny koberec a konferenčný stolík. Do rohu umiestnite kreslo v tom istom odtieni, ktoré bude osvetľovať podlahová Tiffany lampa. Do okien zavesíte závesy v chladnom tóne, pokojne aj v modrom alebo sivom odtieni a nakoniec doladíte menšie doplnky vo farbe, ktorá by to celé oživila.

Vytapetujte

Keď už budete mať izbu navrhnutú, poobzerajte sa a dôkladne zvážte aká tapeta a kde by sa najlepšie vynímala. Aplikovať ju môžete na nosnú stenu za sedaciu súpravu a tým pádom bude suplovať úlohu výrazného obrazu alebo zrkadla. Ak sa tam však zrkadlo hodí zavesiť, pokojne tak spravte. Priestor sa vám opticky zväčší. Materiály, z ktorých sú dnes tapety vyrábané sú zložené z dreva, papiera, bambusu, skla, plyšu, zamatu a rôznych ich kombinácií. Ak sa budete nielen o interiér, ale aj jeho doplnky náležite starať, vydržia vám v dobrej kvalite celé roky. Pozorne si naštudujte akými čistiacimi prostriedkami môžete napr. takú papierovú tapetu čistiť a až potom sa pustite do jej údržby.

Môžete komentovať alebo nechať odkaz z vašej stránky.

Napíšte odpoveď

free sex cams
Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to massage bed, web designers and crest whitening strips