Stále patríme k najlepším

Aspoň podľa teórie, že kopírovaní sú tí najlepší a plagiátori si berú len od tých skutočne dobrých. Zase sme narazili na slovenskom internete na server, kde sa nachádzali naše fotografie, použité pre recenzie na tomto webe. A ako som písal už v roku 2014, nie je to po prvý krát.



Hľadal som nejaké použité zariadenia do svojej záhrady a ako tak listujem inzerátmi na bazos.sk, zaujala ma jedna fotografia.

Krovinorez na obrázku mi bol akosi povedomý.

Bodaj by aj nie, pochádza z mojej recenzie čínskeho krovinorezu z Poľska z júna 2021. Mimochodom, kosím s ním najmä hustú, vysokú a starú trávu strunou 3 mm a vďaka veľkému výkonu to ide dobre a stroj stále dobre slúži. je to síce neznačkový stroj, ale za tú cenu? Kosím s ním už tretiu sezónu.

Inzerent mal viacero inzerátov, medzi nimi bol aj tento:

Aj tu mi bol obrázok povedomý.

Opäť fotografia mojej obľúbenej strednej kosačky, ktorú používam so strunou 2,4 mm na nižšiu a nie hustú jarnú vysokú trávu. Recenziu som písal tu. Článok vyšiel v januári 2018, ale krovinorez FZS 3020B používame od jari 2017. Ročne urobil asi 50 motohodín a po 6 rokoch som ho nahradil pre jeho výborné vlastnosti novým, takým istým. Už sa ťažšie štartoval, keď bol studený. Ak aj tento a po ňom aj tretí vydržia po šesť rokov, budem mať za tri stovky stredný krovinorez na takmer 20 rokov. Koľko by musel vydržať značkový, aby sa mi oplatil?

Samozrejme, ak by som kosil profesionálne, šesť hodín denne (hygienický limit na vibrácie motorového náradia), nabehá za mesiac 200 motohodín ako nič. To len tak na úvahu, čím asi kosí ten pošuk z inzerátu a koľko zaplatíme zo solidárneho zdravotného poistenia za jeho neskoršie liečenie? A ktovie, ak kradne cudzie fotky krovinorezov, ako je to s tými krovinorezmi?

Samozrejme, že fotky z tohto webu sú chránené autorským zákonom, ale je možné ich použiť pre inzerciu, pravda po splnení podmienok kopírovania uvedených na tomto webe. Preto som aj inzerentovi napísal hodnotenie k jeho inzerátom. A keď sa budem nudiť, začnem sa živiť vymáhaním autorských práv k svojím fotkám 😀

A ktorý bude váš nový krovinorez?



Môžete komentovať alebo nechať odkaz z vašej stránky.

Napíšte odpoveď

free sex cams
Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to massage bed, web designers and crest whitening strips