Recenzia za výrobok

Nenašli ste hodnotenie vášho výrobku medzi našimi testami a ste presvedčení, že si zaslúži tie najlepšie známky? Spolu to môžeme zmeniť.

Na tomto a ďalších našich www stránkach píšeme o veciach, ktoré sami používame, ktoré si kupujeme do našej domácnosti, malého gazdovstva či kancelárie. Pri najlepšej vôli nemáme možnosť obsiahnuť celú produkciu na našom trhu. Poskytnite nám váš výrobok a my o ňom napíšeme objektívnu recenziu z pohľadu bežného spotrebiteľa. Z testovania a používania vášho výrobku nafotíme naše vlastné fotografie, ktorými obohatíme články s jeho popisom.

Nemôžeme vám zaručiť čisto pozitívnu recenziu, nebudeme výrobok vychvaľovať, keď s ním nebudeme spokojní. To vám ho radšej vrátime. No keď bude dobrý a užitočný, nezabudneme to vyzdvihnúť a sami môžete odkazovať na naše testy vo svojich marketingových materiáloch.

Samozrejme, že v testoch budú odkazy na váš web alebo priamo produkt v eshope.

O aké výrobky máme záujem? Radi napíšeme recenzie na vybavenie domácnosti, zariadenie kuchyne a malé elektrospotrebiče, akumulátorové, elektrické a ručné náradie do domácej dielne, potreby pre záhradkárov a pestovateľov, záhradné náradie, drobnú elektroniku.

Na akých weboch zverejníme hodnotenia výrobkov?
Okrem tohto webu prevádzkujeme niekoľko webov o bývaní, hobby, záhradkárčení, cykloturistike, fotografovaní, modelárstve, mototuristike. Kontaktujte nás a radi s vami dohodneme detaily našej vzájomnej spolupráce.


 

Vyrábate alebo predávate výrobok, ktorý si zaslúži otestovať a zverejniť recenziu?

Použite nasledovný kontaktný formulár. Pre doporučenie výrobku na otestovanie použite tento formulár.

 

    Vaše meno (povinné)

    Váš email (povinné)

    Predmet

    Vaša správa


     
    Prečítajte si naše Zásady ochrany osobných údajov
     

     
    Technickým prevádzkovateľom webu je spoločnosť

    Bajtis, s.r.o.
    Mierová 715/1
    99001 Veľký Krtíš
    Slovensko

    IČO: 46310746
    DIČ: 2023324633
    IČ DPH: SK2023324633

    Zabezpečujeme reklamu na stránke.

    free sex cams
    Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to massage bed, web designers and crest whitening strips