Nákupná taška aj kabelka v jednom

Aj vám sa zdá, že používanie igelitových tašiek nie je nič ekologické? No ani používanie skoro jednorázových skladacích, podľa mnohých vraj ekologických tašiek, z tenkého materiálu, navyše s nedokonalým vypracovaním, nie je pre životné prostredie ktovie akou výhrou. Ja vám však chcem predstaviť tašku, ktorá vydrží určite viac ako len pár nákupov a ktorá dámam pokojne poslúži aj ako kabelka.

Nákupná taška Lidl červená

Táto nákupná taška ma zaujala už na prvý pohľad. A to nehovorím len o farbe. Aj keď treba uznať, že červená jej naozaj pristane. Taška má však aj iné prednosti. Veľkosť, ktorá sa prispôsobí aktuálnemu nákupu. Rukoväť dobre padnúca do ruky aj na plece. Či materiál odolávajúci dažďovým kvapkám. Všetko dokopy tvorí dokonalý celok.



Kvalitný materiál aj vypracovanie

Testovaná nákupná taška je z nepremokavého husto tkaného materiálu. Zvonka červeného a zvnútra čierneho. Medzi nimi je výplň z mäkkého materiálu. Pravdepodobne z vatelínu. Tá nielen, že zabezpečuje taške stabilitu, ale môže plniť aj úlohu izolácie. Keďže sa taška dá zvrchu uzavrieť pomocou dvoch odnímateľných svoriek, tepelné straty sa tak vďaka izolácii obmedzia na minimum. Využijete to hlavne pri nákupe chladených či mrazených potravín. Na tých niekoľko minút potrebných na cestu z obchodu domov už nebudete potrebovať žiadnu špeciálnu chladiacu tašku.

Nákupná taška Lidl červená

Na vystuženom dne má taška zvonka päť nožičiek. Tie zabraňujú jej znečisteniu v prípade, že ju potrebujete položiť priamo na zem. Na oboch bočných stranách má malé vrecká, uzatvárateľné suchým zipsom. Ideálne na drobné mince, kľúče či žetóny do nákupného vozíka. Ak si však potrebujete odložiť doklady či malú peňaženku, využiť môžete malé vnútorné vrecko na zips.

Nákupná taška Lidl červená

Nákupná taška má dĺžku 41cm a šírku 23 cm. Výška resp. hĺbka nákupnej tašky je 32 cm. Z toho vyplýva, že jej objem je cca 30 litrov. A keďže sa vďaka týmto rozmerom do tašky zmestí aj väčší rodinný nákup, o stabilitu a bezpečné uloženie prenášaných vecí sa postará pevné dno. A na to, aby sa veľký nákup aj pohodlne niesol, má táto nákupná taška aj náležite masívne a pevné rukoväte. Sú z hliníka. Len na mieste uchopenia je dômyselné gumové prekrytie. To zabráni jednak vyšmyknutiu tašky z ruky a jednak vás hliníková rukoväť nebude chladiť na ruky.

Nákupná taška Lidl červená

Odolná taška na každodenné nákupy

Túto elegantnú nákupnú tašku za primeranú cenu môžete využívať takmer každodenne. Hodí sa na bežné nákupy aj prenášanie objemných a ťažších predmetov. No využiť ju môžete aj na drobnosti a osobné veci ako kabelku. Ja ju používam už viac ako pol roka. V podstate každý deň. A tak sa mi niekoľkokrát stalo, že sa mi málinko ušpinila. Stačilo však vziať vlhkú handričku, pár krát ušpinené miesto pretrieť a po špine neostalo ani stopy. Taška je stále ako nová.



Môžete komentovať alebo nechať odkaz z vašej stránky.

Napíšte odpoveď

free sex cams
Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to massage bed, web designers and crest whitening strips