Taška Dicota D30461 11,6″ black

Malé netbooky a tablety sa stali obľúbenými zariadeniami pre prístup k internetu a jeho obsahu. Pre veľa užívateľov sú netbooky jediným počítačom. Ich subtílna konštrukcia si vyžaduje opatrnejšie zaobchádzanie a preto je vhodné na prenášanie a prevážanie zadovážiť si obal alebo tašku. Jednoduchý obal ochráni samotný netbook, pokiaľ chcete na cestu pribaliť aj napájač, myš alebo pripojovacie káble (napríklad k mobilu), mobilný modem a iné drobnosti, oplatí sa kúpiť si tašku. V nasledujúcej recenzii vám predstavíme tašku D30461 vo veľkosti 11,6″ od renomovaného výrobcu Dicota.

Taška Dicota D30461 11,6 black

Taška Dicota D30461 11,6 black

Už na prvý pohľad táto taška medzi inými bežne dostupnými taškami na notbooky pôsobí solídnym a robustným dojmom. Môže za to vonkajšia kapsa, ktorá pojme bez problémov napájač notebooku aj USB myš a ešte ostane miesto a výstuhy tašky, ktorá tak dobre chráni telo malého počítača vo vnútri. Väčšina konkurenčných tašiek má oveľa tenšie steny.



Taška Dicota D30461 11,6 black

Taška Dicota D30461 11,6 black

Vo vnútri je netbook až do veľkosti 11,6 palca upevnený širokým popruhom so suchým zipsom, aby „nelietal“ zo strany na stranu, čo sa hodí najmä pre menšie 10 palcové prístroje. Boky sú zvnútra vystlané naozaj hrubou vrstvou a masívne je aj upevnenie rukoväte. Je tu ešte miesto pre jednu tenkú kapsu, napríklad pre papierové dokumenty.

Taška Dicota D30461 11,6 black

Taška Dicota D30461 11,6 black

Hlavná aj vedľajšia kapsa sa zatvárajú na masívne zipsy, ktoré môžete dvomi bežcami zatvárať na ľubovoľnú stranu. S toto taškou sa veľmi dobre manipuluje, jedinou nevýhodou je chýbajúci popruh cez plece. Tento ani dodatočne nemôžete k taške na netbook pripnúť, chýbajú akékoľvek oká. Výrobca zrejme predpokladá, že netbook s príslušenstvom má nízku hmotnosť a tak nikto nebude popruh pre prenášanie tašky na pleci vyžadovať. To je možno pravda, ale popruh by uvoľnil jednu ruku, napríklad pre inú tašku.

Visačka pripnutá k taške oznamuje, že taška je vyrobená z recyklovaných PET fliaš. Celý povrch tašky pripomína hrubý textil, ktorý sa dobre čistí od prachu, ktorý naň môže nasadať, ak notebook dlhšie nepoužívate a necháte ho v taške dlhšiu dobu.

Taška Dicota D30461 11,6 black

Taška Dicota D30461 11,6 black

Rozmery tašky sú:
– dĺžka: 320 mm
– šírka: 240 mm
– výška: 80 mm
– hmotnosť: 450 g

 

 
 

A kde môžete tašky na notebooky Dicota kúpiť?

 



Môžete komentovať alebo nechať odkaz z vašej stránky.

Napíšte odpoveď

free sex cams
Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to massage bed, web designers and crest whitening strips