Čo je to dermokozmetika?

Krásna pleť je zdravá pleť. Problémy ako akné, ekzémy, suchá alebo citlivá pleť môžete riešiť návštevou kožného lekára alebo vhodnou kozmetikou. Určite ste sa už stretli s pojmom dermokozmetika (dermatokozmetika). Ide o špeciálny typ kozmetických produktov, ktoré oproti bežnej kozmetike vynikajú svojou účinnosťou. Čo je dermokozmetika a prečo je tak účinná?

Dermokozmetika

Dermokozmetika je špeciálny typ kozmetických produktov, ktoré zväčša zoženiete len v lekárňach alebo špecializovaných obchodoch. Tieto produkty sa vyrábajú pod dohľadom dermatológov, detských lekárov, vedeckých pracovníkov a laborantov. Prechádzajú rôznymi testami a prísnymi kontrolami.

Vyššia účinnosť

Dermatologická kozmetika obsahuje viac účinných látok než bežná kozmetika ale menej než je v liečivách, preto na ňu nepotrebujete lekársky predpis. Vďaka tomu je dostupná každému. Predáva sa v lekárňach, kde vám lekárnik môže na váš problém odporučiť konkrétny produkt. Ak máte problém s akné a bežná kozmetika nezaberá skúste použiť dermatokozmetiku.

Menej vedľajších účinkov

Vyššia účinnosť je len jednou výhodou dermatokozmetiky. Tento typ kozmetiky je zväčša hypoalergénny – neobsahuje látky (farbivá, parfumy), ktoré môžu vyvolať alergickú reakciu. Má menej vedľajších účinkov a ani neupcháva póry.

V súčasnosti je rad dermatokozmetiky pomerne široký. Na trhu nájdete viacero značiek a aj typov produktov. Najlepšie je ak používate dermatokozmetiku jednej značky. Ak vám vyhovuje micelárna voda Sébium H2O je dobré zaobstarať si z tejto rady aj ďalšie produkty na mastnú pleť. Produkty tak budú pôsobiť efektívnejšie než keby ste kombinovali rôzne značky kozmetiky.

Dermokozmetika ponúka riešenie na konkrétny kožný problém. Ak máte citlivú pleť alebo vás trápia zápaly v pokožke či akné môžete si vybrať produkt určený na konkrétny problém. Tento typ kozmetiky vám neraz odporučí aj dermatológ ako podpornú liečbu kožného problému.

Môžete komentovať alebo nechať odkaz z vašej stránky.

Napíšte odpoveď

free sex cams
Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to massage bed, web designers and crest whitening strips