Prenájom či kúpa CAD programu? Čo je výhodnejšie?

Zišiel by sa vám program na technické kreslenie a rozmýšľate, ako formou sa vám najviac oplatí? Kúpa či prenájom? Pozrime sa na tieto možnosti bližšie. Položme si dve otázky:


  • Na ako dlho potrebujete program?

  • V akom odvetví pracujete?

Prenájom CAD programu

Najčastejšie ide o možnosť, kedy program používate 12 mesiacov, pričom platíte pravidelný poplatok. Nie jednorazovú sumu ako pri licencii.

Ak teda potrebujete program len na chvíľu, na jeden či dva projekty, nepracujete v odvetví, kde je tento program alfou a omegou, zvoľte túto možnosť. Určite sa to však po finančnej stránke neoplatí pre dlhodobé používanie. Možno to znie pohodlne a finančne nenáročnejšie, ale ak máte jasno v tom, že program potrebujete na dlhšie, v konečnom dôsledku by ste vôbec neušetrili.

Kúpa CAD programu

Trvalé licencie na náhrady AutoCADu

Ak plánujete patriť k dlhodobým používateľom, skvelým riešením sú CAD programy. Vo forme trvalých licencií a za primeranú cenu. S programom GstarCAD sa vám podarí znížiť náklady na DWG-CAD softvér, pričom kvalita ostane zachovaná. Používali ste doteraz AutoCAD alebo AutoCAD lt? Nahraďte ich za GstarCAD Standard alebo GstarCAD Professional a náklady sa vám znížia o 84 až 88 percent.

Ďalšie možnosti pre odborníkov

Ak pracujete v odvetví strojárenstva či architektúry, určite zvážte trvalú licenciu. Konkrétne na programy GstarCAD Mechanical pre strojárov alebo GstarCAD Architecture na projektovanie.

Pri oboch si najprv môžete vyskúšať bezplatnú 30-dňovú licenciu a až potom prejdete na trvalú licenciu. V nej sa dá zvoliť aj forma budúcich aktualizácií a prístup k technickej podpore.

Môžete komentovať alebo nechať odkaz z vašej stránky.

Napíšte odpoveď

free sex cams
Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to massage bed, web designers and crest whitening strips