LED magnetické svietidlo Livarno

Bez baterky sa nezaobíde žiadna domácnosť. Keď vypadne prúd alebo sa rozbije žiarovka, potrebujete si posvietiť. Alebo zájsť do tmavej pivnice a nepotknúť sa na zapratanej chodbe. Je mnoho situácií, v ktorých potrebujeme mať po ruke spoľahlivé prenosné svietidlo.

Lidl-LED-svietilo

Časy, kedy ste zistili, že máte vytečené alebo vybité baterky či rozbitú malú žiarovku v kovovom lampáši sú už preč. Dnes si môžete posvietiť s úspornými, no výkonnými LED svietidlami, v ktorých alkalické batérie vydržia dlho v pohotovosti a LED majú dlhú životnosť. Vyskúšali sme kruhové svietidlá z Lidlu.



Malé ručné svietidlo sa vám doma môže hodiť aj keď je elektrina v poriadku. Potrebujete si posvietiť niekam, kde je menej svetla? Hľadáte spadnutú drobnosť pod gaučom či máte pocit, že hapruje potrubie v bytovom jadre? Chcete vyvešať prádlo neskoro večer na balkón? To všetko sú situácie, v ktorých malá baterka urobí veľkú službu. Možno aj preto reťazec Lidl predáva pod značkou Livarno malé LED svietidlá balené po dva kusy.

Lidl-LED-svietilo-10

Telo svietidla o priemere 7 centimetrov je vyrobené z čierneho plastu. Matný povrch sa dobre drží v ruke a nešmýka sa. Napájanie zaisťujú tri články veľkosti AAA, takzvané mikrotužky. Použiť môžete lacné suché články alebo lepšie alkalické, ktoré majú väčšiu výdrž aj životnosť a nehrozí u nich prehrdzavenie obalu a vytečenie agresívneho elektrolytu do puzdra svietidla. Núka sa aj možnosť napájať svietidlo nabíjacími akumulátormi, ale to sa vyplatí len v prípade, že vlastníte väčšie množstvo akumulátorov a príslušnú nabíjačku a tiež že svietidlo využívate veľmi intenzívne.

Lidl-LED-svietilo-11

Premenu elektrickej energie na svetlo majú na starosti LED diódy o priemere 4 mm, v lampe ich je celkom 24 kusov, každá o príkone 0,06 W, celkom teda má svietidlo príkon 1,44 W. Pri napätí 4,5 V z troch článkov je odber 0,32A. Podľa kvality napájacích batérií či akumulátorov sa potom pohybuje doba svietenie od 3 do desiatich hodín.

Lidl-LED-svietilo-12

Pre lepšie smerovanie svetla je zadná stena lampáša vyrobená z lesklého plastu, nemá však tvar paraboly, ale je plochá. Celková intenzita svetla produkovaného týmto svietidlom je však dostatočná a dobre pomáha aj cez deň v slabších podmienkach, nie len v noci.

Lidl-LED-svietilo-13

Svietidlo nemá možnosť regulovať intenzitu svetla, okrúhlym vypínačom na boku svietidla svetlo jedným stiskom zapneme, druhým vypneme. Svetlo je jasnej bielej farby.

Batérie sú uložené v spodnej časti svietidla, otváranie a zatváranie sa robí jemný pootočením oboch častí voči sebe. Otočenie vrchnej časti proti smeru hodinových ručičiek zariadenie otvorí. Všetko je vyznačené na zadnej strane.

Lidl-LED-svietilo-15

Niekedy potrebujem mať pri práci obe ruky voľné a potrebujeme svietidlo niekam umiestniť. Toto svietidlo je vybavené okrúhlym magnetom na zadnej stene, pomocou neho pripevníme svietidlo na akýkoľvek železný predmet alebo konštrukciu. Druhou možnosťou je využiť plastový hák, vložený tiež v zadnej stene. Pomocou prsta ho vysunieme zo zahĺbenia v zadnom čele a prípadne otočíme po potrebnej polohy. Hák je dostatočne silný pre udržanie svietidla.

Dlhodobé používanie tohto svietidla v domácnosti a domácej dielni ukázalo, že sa jedná o kvalitný a trvanlivý technický výrobok s nízkou spotrebou a vysokou svietivosťou.



Môžete komentovať alebo nechať odkaz z vašej stránky.

Napíšte odpoveď

free sex cams
Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to massage bed, web designers and crest whitening strips