Čo je dobré vedieť o panviciach Tescoma?

Panvice sú neodmysliteľnou súčasťou kuchynského náčinia. Zobrali sme si ich zopár na mušku a zosumarizovali vlastnosti, ktoré od nich môžete očakávať. Toto sú panvice, ktoré sa radia k tým najlepším na trhu kuchynských potrieb.

Panvice na grilovanie

Aká by mala byť ideálna panvica na grilovanie? Veľa záleží od kvality materiálu, z ktorého je vyrobená. Môže to byť oceľ, liatina, ale ani kvalitný teflón na povrchu nie je zlou voľbou. Svojho času boli práve teflónové panvice tie najpredávanejšie a aj dnes sa tešia veľkej obľube. Podľa spotrebiteľských hodnotení patria medzi TOP 3 najlepšie grilovacie panvice modely Tescoma Premium. Ich výhoda spočíva v cene, kvalitnom povrchu Teflon Classic a tiež vo fakte, že sa dajú použiť na akýkoľvek typ sporáku. Na rozdiel od iných sú tieto panvice vhodné aj do umývačky riadu. Pri práci s nimi však používajte drevené či plastové náradie, aby ste nepoškodili povrch.

Keramické panvice

Keramiku dnes už nájdete v nejednej domácej kuchyni. Okrem nožov sú to však aj panvice, u ktorých našiel tento materiál uplatnenie. Keramika na povrchu panvice zaručí jeho nepriľnavosť, čo sa v spojitosti s nízkou cenou premieta do veľkej obľuby týchto panvíc u zákazníkov. Tieto vlastnosti v sebe nesú aj panvice Tescoma ecoPresto, ktoré dostanete už za cenu okolo 10€. S ecoPresto sa narába naozaj jednoducho, nakoľko ide o veľmi ľahký druh panvice. Pozoruhodná je tiež aj schopnosť týchto panvíc udržať nepriľnavosť povrchu po dlhý čas, čo sa ukazuje najmä v porovnaní s inými keramickými panvicami.

Panvice Wok

Patria k tradičnému náčiniu ázijskej kuchyne a pretože príprava jedla je s nimi veľmi rýchla a relatívne jednoduchá, sú woky v obľube aj v našich, stredoeurópskych, podmienkach. Eshop Tescoma ponúka niekoľko týchto špeciálnych panvíc, nám sa však najviac pozdával Wok Canton. A to nie len svojim tradičným vzhľadom, ale aj materiálom – je vyrobený z kvalitnej ocele, pre woky ideálneho materiálu. Naviac je možné pracovať s ním na všetkých typoch sporákov, takže prakticky nemá slabinu.

Môžete komentovať alebo nechať odkaz z vašej stránky.

Napíšte odpoveď

free sex cams
Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to massage bed, web designers and crest whitening strips