Úvod

Spotrebiteľský trh je preplnený výrobkami všetkých možných druhov tovarov. Normy vysokej kvality takmer neexistujú, každý výrobca a najmä obchodník ide po najnižšej (výrobnej) cene a radšej investuje do reklamy, ako do kvality, aby presvedčil čo najväčší počet zákazníkov kúpiť práve ten jeho produkt. V tejto situácii nie je v silách jednotlivcov vyskúšať a vybrať si zo širokej ponuky skutočne kvalitné výrobky, aby sme predajným reťazcom nenaleteli.

Keďže máme už nejaké skúsenosti s kvalitou predávanej produkcie u nás a dosť produktov sme už otestovali a oboznámili s nimi aj verejnosť prostredníctvom internetu, rozhodli sme sa zúročiť svoje poznatky a skúsenosti a pripraviť pre vás tento špecializovaný web. Nemôžeme vám sľúbiť, že bude bez reklám, ako dTest, ale môžeme vám sľúbiť, že si výsledky testov môžete kedykoľvek pozrieť a nemusíte za ne platiť, ako v prípade návštevy stránky dTestu.

Všetky výrobky sme prehľadne rozdelili do kategórií a recenzie budeme postupne pridávať. Ak vám tu nejaký výrobok chýba či máte tip na recenziu, budeme radi, ak nám ho pošlete prostredníctvom kontaktného formulára. Rovnako nás kontaktujte, ak máte dojem, že vyrábate produkt, ktorý si svojou kvalitou otestovanie a zverejnenie recenzie zaslúži.

testblog.sk

http://testblog.sk

Verím,že vám naše testovanie pomôže sa rozhodnúť pri výbere pre kvalitu a že s nami ušetríte.

Za tím Testblog.sk

šéfredaktor Julo (nepotravinárske výrobky)
redaktorka Olinka (potravinárske výrobky)



Komentáre sú uzatvorené, ale môžete nechať odkaz z vašej stránky.

Komentáre sú uzatvorené.

free sex cams
Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to massage bed, web designers and crest whitening strips