Tonery vhodné do moderných tlačiarní

Súčasťou každej modernej kancelárie sú výkonné počítače, tlačiarne a samozrejme aj tonery. Nájsť však v tak veľkej ponuke kvalitný toner do tlačiarne sa môže zdať náročné. Ak sa neviete vyznať v ponuke tonerov, pripravili sme pre vás prehľad, ktorý vám uľahčí výber kvalitných tonerov do vašich tlačiarní.


Originálne tonery

Sú to tonery, ktoré vyrábajú značky, ktoré vyrábajú a predávajú tlačiarne. Medzi tieto značky patria značky Samsung, HP, Canon, ktoré sú zo všetkých značiek najznámejšie.

Ak vlastníte tlačiareň značky Canon, musíte kupovať len tonery Canon.

Originálne tonery sú zo všetkých dostupných tonerov najspoľahlivejšie, ale aj najdrahšie. Kupujú si ich najmä firmy, ktoré hľadajú kvalitnú tlač, ktorú im poskytnú výhradne len originálne tonery. Cena originálnych tonerov je preto vyššia, lebo si klienti priplácajú aj za značku.

Obyčajným ľuďom, ktorí hľadajú tonery a nechcú platiť veľa peňazí, odporúčame úplne iný typ tonerov. Odporúčame im kompatibilné tonery.

Kompatibilné tonery

Nevyrábajú ich firmy vyrábajúce tlačiarne a práve preto sú lacnejšie ako tie originálne. Kvalitou sú veľmi podobné tým originálnym, len s tým rozdielom, že vy ako klient si nebudete musieť priplácať za značku. Skôr, ako pôjdete kupovať nové kompatibilné tonery, prečítajte si recenzie. Ľahko by sa totiž mohlo stať, že narazíte na lacné kompatibilné tonery, ktoré sú vyrábané v Ázii a sú navyše aj zdraviu nebezpečné. Vyberajte si lacné tonery od overených výrobcov, ktorí nevyrábajú tieto tonery v Ázii.

Recyklované tonery = repasované tonery

Najlacnejšie tonery nájdete v ponuke recyklovaných tonerov, ktoré nájdete aj pod názvom repasované tonery. Sú to tonerové kazety znovuplnené kvalitným tonerovým práškom, ktoré boli ešte pred plnením dôkladne vyčistené.

Opäť vám odporúčame riadiť sa recenziami. Už na prvý pohľad rozoznáte neodborne plnený repasovaný toner. Neriskujte zbytočne a nakupujte len od overených predajcov. V prípade, že si kúpite nekvalitne repasovaný toner, je vysoká pravdepodobnosť, že vám tonerový prášok z repasovaných tonerov začne unikať a ohrozí vašu tlačiareň.

Môžete komentovať alebo nechať odkaz z vašej stránky.

Napíšte odpoveď

free sex cams
Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to massage bed, web designers and crest whitening strips