Test micelárnej vody Bioderma Sensibio H2O

Micelárne vody od Biodermy sú doslova globálnym kultom. Tvrdí sa, že na svete sa predá micelárna voda značky Bioderma v priemere každé dve sekundy! Rozhodli sme sa teda tento ospevovaný prípravok podrobiť testu. Ako na nás zapôsobila micelárna voda Sensibio H20 od Biodermy?

Sensibio H2O sa predáva v 100, 250 aj 500 ml baleniach. Fľaštička je priehľadná, takže presne vidíte, koľko micelárnej vody v nej ešte ostáva. Uzatváranie balenia je pevné a solídne, nemusíte sa teda obávať, že by sa vám micelárna voda rozliala v kabelke. Balenie pôsobí jednoducho, funkčne a obsahuje všetky podrobnosti vrátane zloženia. Ak si chcete micelárnu vodu brať na cesty, odporúčame 100 ml balenie.

Vôňa a textúra micelárnej vody Sensibio H2O

Po otvorení micelárnej vody od Biodermy môžete zacítiť jemnučkú vôňu, ktorá však po určitom čase zmizne. To len potvrdzuje fakt, že prípravok neobsahuje žiadne vonné látky, ktoré by mohli dráždiť pokožku. Pokiaľ ide o textúru tekutiny, tá vyzerá ako obyčajná voda a rovnaký dojem z nej budete mať aj po nanesení na pokožku.

Aký sme mali zo Sensibio H2O pocit?

Na pocit pôsobí micelárna voda Sensibio H2O veľmi jemne až hodvábne, čo u drvivej väčšiny čistiacich vôd nezažijete. Skvele odstraňuje make-up, hoci na silnú vrstvu pravdepodobne budete musieť použiť o niečo viac micelárnej vody, než je obvyklé. Nezanedbáva ani hydratáciu pleti, no jej najväčšie kúzlo spočíva v tom, že pokožku vôbec nedráždi a nenarúša jej prirodzenú ochrannú vrstvu.

Skvele odstraňuje make-up i rúž

Po vyčistení micelárna voda od Biodermy nezanecháva na tvári žiadne lepivé zvyšky. Pleť po takejto kúre pôsobí rozjasnene a sviežo. Micelárna voda si hravo poradila s odstránením bežnej vrstvy make-upu a rúžu. V prípade vodotesného očného make-upu bolo nutné nechať micelárnu vodu pôsobiť dlhšie, prípadne si dopomôcť iným čistiacim prostriedkom. Nezaznamenali sme však žiadne podráždenie očí, čo je rozhodne veľké plus.



Záverečné zhodnotenie

Micelárna voda od Biodermy je použiteľná na každý typ pleti, vrátane veľmi citlivej, suchej či mastnej pokožky. Je veľmi jemná a nevyžaduje oplachovanie, je preto veľmi vhodná na používanie napríklad pri cestovaní. Sensibio H2O môže byť súčasťou starostlivosti o pleť zasiahnutú akné, pretože pomáha obnove hydrolipidického filmu kože a bráni hromadeniu nečistôt v póroch. Treba však pamätať na to, že sa nevyznačuje antibakteriálnymi či protizápalovými účinkami.

Vo všeobecnosti sa jedná o mimoriadne jemný, no veľmi účinný čistiaci kozmetický prípravok, ktorý pleť zároveň hydratuje a upokojuje. Sensibio H2O micelárna voda je ideálna pre rôzne druhy citlivej pleti, ktorá bude po pravidelnej aplikácii tohto výrobku pružnejšia, vláčnejšia a zdravšia. Rozhodne ide o špičkový produkt vo svojom segmente.

Môžete komentovať alebo nechať odkaz z vašej stránky.

Napíšte odpoveď

free sex cams
Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to massage bed, web designers and crest whitening strips