Silikónová pokrievka 3 v 1

Pri opekaní či vysmážaní sa často stane, že nám olej prská. Ak použijeme na zakrytie klasickú pokrievku, tým, že je nepriedušná, para sa na nej zvnútra zhromažďuje a pri otvorení hrozí, že stečie do horúceho oleja, následne vyprskne a zraní nás. Pri použití pokrievky, ktorú vám chceme predstaviť, nič podobné nehrozí. Naopak. Okrem toho, že umožňuje pare priebežne unikať, dá sa využiť aj na iné účely.

pokrievkaLidl1

Silikónovú pokrievku 3 v 1 ponúka reťazec Lidl. Jej výhody sú nesporné a je ich viacero. Už samotný materiál, z ktorého je vyrobená, teda silikón, zaručuje jej vlastnosti. Je to hlavne odolnosť voči teplu a chladu. Aj keď určite nevydrží priamy kontakt s ohňom, na čo aj výrobca upozorňuje, keď ňou prikryjete hrniec či panvicu s horúcim tukom, odoláva teplote do 190°C a mrazu do -40°C. Čiže ani zakrytie hrnca v mrazničke jej nerobí žiadny problém.



Pokrievka má zosilnený okraj z nehrdzavejúcej ocele, čo zaručuje, že si aj pri vysokých teplotách udrží svoj tvar. Celý obvod vrátane úchytov je potiahnutý vrstvou silikónu. Nehrozí tak, že sa popálime, ak pokrievku chytíme holou rukou.

pokrievkaLidl2

Tým, že je táto pokrievka dierkovaná, dá sa využiť nielen pri smažení, ale aj pri varení. Napríklad zemiakov. Keďže para uniká priebežne, nehrozí, že nám vykypia po šporáku, ani že sa z nich voda rýchlo vyparí.

pokrievkaLidl3

Silikónová pokrievka 3 v 1 dobre poslúži aj pri varení cestovín. Okrem toho, že sa ňou dá hrniec prikryť, po uvarení vďaka nej cestoviny aj pohodlne scedíme. Netreba teda špiniť ďalšie náradie. No a keď ju potom rýchlo umyjeme, poslúži ako šikovná podložka na servírovanie.

pokrievkaLidl4

Priemer pokrievky je cca 28,5 cm. Dá sa teda použiť na prikrytie hrnca od obvodu 20 až po 28 cm.

Je obojstranne použiteľná. Čiže nemusíme dávať pozor, ktorou stranou ju na panvicu položíme.

pokrievkaLidl5

Ani údržba silikónovej pokrievky 3 v 1 nie je nič hrozného. Stačí ju umyť teplou vodou s trochou saponátu, no použiť môžete aj umývačku riadu.

V silikónovej pokrievke 3 v 1 za cca 5 EUR získate pomocníka na mnohoraké použitie. Zastúpi klasické pokrievky, sito či podložku a tým, že je taká štíhla, nezaberie ani veľa miesta.



Môžete komentovať alebo nechať odkaz z vašej stránky.

2 komentáre k “Silikónová pokrievka 3 v 1”

  1. Jarmila Zrubcová píše:
    Firefox 47.0 Firefox 47.0 Windows 7 Windows 7
    Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:47.0) Gecko/20100101 Firefox/47.0

    Dobrý deň, poraďte mi, kedy a kde môžem silikónovú pokrievku Ernesto kúpiť?

    • šéfredaktor píše:
      Firefox 48.0 Firefox 48.0 Windows 7 Windows 7
      Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:48.0) Gecko/20100101 Firefox/48.0

      Dobrý deň.

      Na časť vašej otázky „KDE“ odpovedá hneď druhý odstavec článku. Túto pokrievku predáva reťazec Lidl. Na otázku „KEDY“ vám dajú odpoveď práve tam. Alebo si vystriehnite v letáku jednu z pravidelných akcií.

Napíšte odpoveď

free sex cams
Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to massage bed, web designers and crest whitening strips