Obal na prenosný 2,5″ USB disk Ryo II

Na prenášanie veľkého množstva dát sa namiesto dnes už často nedostačujúcich USB kľúčov používajú prenosné disky s pripojením USB. Ak potrebujete presunúť nejaké filmy či väčšie množstvo fotografií z digitálnych zrkadloviek, oceníte veľkú kapacitu prenosných diskov.

RyoPort-05

Prenosné disky ale vyžadujú opatrné zaobchádzanie, aby sme predišli strate často drahocenných dát. Najlepšie je používať na prenosné USB disky pevné obaly.



Najčastejší rozmer USB diskov je 2,5 palca a predávajú sa v kapacitách od 500 MB vyššie. Nie všetky sú určené pre trvalé používanie a neustále prenášanie, niektoré sú výrobcom určené len ako kancelárske dodatočné úložisko. Všetkým však pri transporte prospieva uloženie v pevnom a tvrdom obale. K dostaniu sú aj mäkké a neoprénové puzdrá a obaly, avšak nevzbudzujú prílišnú dôveru a sťažnosti ľudí, ktorí prišli o svoje dáta, bývajú pri ich používaní alebo nepoužívaní puzdier časté.

RyoPort-04

Puzdro RyoPort, design Port, má tvrdý obal na zips, vo vnútri je rozdelené na dve časti. Priestor pre disk je vybavený širokou gumičkou a dno nie je hladké, ale štyri výstupky udržujú povrch disku ďalej od obalu, keby náhodou došlo k jeho poškodeniu zvonka. Široká guma dostatočne pevne fixuje 2,5 palcový disk v obale, a okolo neho je dosť miesta na uloženie USB kábla pre pripojenie disku k notebooku alebo počítači.

RyoPort-01

RyoPort-02

V druhej polovici je priestor chránený pružnou mriežkou, určený pre ukladanie kábla alebo inej drobnosti, napríklad pamäťovej karty alebo malého USB kľúča.

RyoPort-03

Tento model je dodávaný s exkluzívnou červenou farbou vo vnútri. Na funkčnosť to nemá vplyv, ale dodá celému puzdru punc nie len kvality, ale aj exkluzívnosti.

Vnútro obalu má rozmery 140 x 95 x 15 mm a samozrejme je vhodné aj na ochranu iných predmetov, ktoré sa rozmerovo vojdú do vnútra. Z dlhodobého hľadiska pri každodennom používaní a prenášaní v taške na notebook je puzdro odolné a spoľahlivé.



Môžete komentovať alebo nechať odkaz z vašej stránky.

Napíšte odpoveď

free sex cams
Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to massage bed, web designers and crest whitening strips