Jungheinrich EJE 120/225

Každý podnikateľ, ktorý potrebuje sklad, by sa mal snažiť o to, aby bol čo najefektívnejší. A práve o to sa postará vysokozdvižný vozík či iná manipulačná technika. Teda okrem iného, pretože dôležitá je aj správna motivácia zamestnancov a organizácia. Aj preto sme si posvietili na nízkozdvižný vozík Jungheinrich EJE 120/225 a to, či vám pomôže zlepšiť efektivitu vo vašom sklade a aké sú jeho najväčšie výhody.

Čo by ste mali vedieť

Tento nízkozdvižný vozík z dielne nemeckého Jungheinrichu má maximálnu nosnosť nákladu 2000 kg. EJE 120/225 sa vyznačuje hlavne ľahkou ovládateľnosťou, plynulým pohybom a pri zmene smeru vie veľmi jemne zareagovať – žiadne trhanie či sekanie. To všetko vďaka trojfázovému AC motoru. Batérie 840 Ah sa postarali o to, aby výdrž tohto nízkozdvižného vozíka bola nadpriemerná. Okrem toho je vozík veľmi stabilný aj pri maximálnej záťaži, čo ocenia hlavne skladníci prevážajúci krehký tovar.

Counterbalanced_fork_lift_trucks

Batérie je jeho devízou

Elektronická manipulačná technika sa nie vždy môže pýšiť slušnou výdržou, no pri EJE 120/225 je opak pravdou. Okrem toho, že vďaka nenáročnosti brzdenia a špeciálnemu systému dobíjania batérie za pochodu, vydrží v pohotovosti dlho, môže sa pochváliť aj skvelou ergonómiou. Skladník je vďaka rukoväti v dostatočnej vzdialenosti od vozíka a zároveň mu umožňuje veľmi ľahké ovládanie aj počas jazdy. Vozík chráni pracovníkov aj pred nečakaným kontaktom vďaka svojmu smart systému.

Used_forklift_search

Nemusíte sa báť ani jazdeného

V prípade, že vás odradí vyššia cena nového vozíka, spoločnosť Jungheinrich je známa, že ponúka aj jazdené vozíky, ktoré podrobuje veľmi prísnemu repasu. Už len preto, aby sa vozík dostal na repas, musí prejsť veľmi podrobnou vstupnou kontrolou. Nasleduje výmena najviac namáhaných častí, tmelenie, brúsenie, lakovanie, ale aj kompletná generálka zakončená výstupným testom. Až vtedy je vozík pripravený na predaj.



Môžete komentovať alebo nechať odkaz z vašej stránky.

Napíšte odpoveď

free sex cams
Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to massage bed, web designers and crest whitening strips