Hliníkové chápadlo

Máte problém sa zohnúť? Bolia vás kolená? Nemôžete natiahnuť ruky smerom hore? Trápi vás choroba pohybového aparátu alebo ste po úraze či operácii? V takej situácii sú mnohé bežné situácie pre vás komplikáciou a ste často odkázaný na pomoc inej osoby.

Hliníkové chápadlo

Inštrukcie na obale

Pre riešenie podobných situácií dostať občas kúpiť pomocné chápadlá, ako by sme asi preložili anglické slovo „gripper“. V tomto teste vám ukážeme hliníkovú pomocnú ruku z ponuky obchodného reťazca Lidl.



Spadnuté kľúče či mince na zemi, uterák uložený na vzdialenej poličke či obyčajný diaľkový ovládať od televízora na stole, keď vy ležíte a nemôžete sa veľmi hýbať. To sú všetko situácie, kedy musíte zavolať blízku osobu, ak pravda nie je v práci a vy celý čas liečenia nie ste doma sami.

Hliníkové chápadlo z Lidl je ľahké, celé váži len 200 gramov a má dĺžku 75 cm. Človek vysoký 180 cm s ním dočiahne pohodlne na zem a manipulovať s ním nemá problém ani slabší človek. Plastové koncovky umožňujú pohodlnú prácu.

Hliníkové chápadlo

Obal

Rukoväť obsahuje plastovú spúšť, ktorej stiskom regulujeme stisk chápadiel na druhom konci. Jedno chápadlo je opatrené silikónovou vložkou, takže sa s ním dá bez problémov uchopiť aj šmykľavé alebo drobné teleso. Dve vybrania chápadiel umožňujú uchopiť predmety malých aj väčších priemerov.

Pevné rameno je na spodnej časti vybavené malým magnetom pre ľahšie dvíhanie železných predmetov a tiež plastovým háčikom, ideálnym na dvíhanie spadnutých kľúčov za krúžok. Pri troche cviku nie je problém z rovnej podlahy zdvihnúť špičkami chápadiel aj jednoeurovú mincu.

Ležiaca osoba dokáže pomocou tejto „ruky“ zapnúť alebo vypnúť svetlo (ak je v dosahu ramena), zdvihnúť zo stola pero aj časopis, prisunúť si rôzne predmety alebo napraviť deku, ktorou je zakrytá.

Hliníkové chápadlo

Pokiaľ je človek zdravý, nedokáže si predstaviť, na čo by mu takýto pomocník mohol byť. Úplne iná situácia ale nastáva pre človeka s operovanou chrbticou, ktorý sa nemôže zohnúť, s nohou v sádre či boľavými kolenami.

 

Aj po dlhšom používaní je hliníkové chápadlo stále funkčné. Len treba dať pozor, aby ste háčikom na konci chápadla nedvíhali príliš ťažké predmety, mohol by sa zlomiť. Návod na obale odporúča max. 1 kg.

Ak teda máte zdravotné ťažkosti, uvedený výrobok odporúčame kúpiť. Vyplatí sa.



Môžete komentovať alebo nechať odkaz z vašej stránky.

Napíšte odpoveď

free sex cams
Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to massage bed, web designers and crest whitening strips