Čistič topánok W5

Každý slušný človek má mať čisté topánky. Aspoň ma tak ma to učila moja matka, keď som bol malý. Zrejme sa jej podarilo vtĺcť mi to do hlavy, keďže si na čisté topánky potrpím aj v zrelšom veku. A aj keď vonku neprší a nie je blato a už dávno kaluž obídem, než aby som do nej vstúpil, nemám rád ani prach na topánkach, či už z chodníka alebo z iného zdroja.

W5 čistič topánok

Dobrou pomôckou na udržanie čistoty najmä jednofarebných topánok, poltopánok alebo čižiem je čistič topánok, ktorý pod značkou W5 predáva obchodný reťazec Lidl. Hodí sa ako do domácnosti, tak do cestovnej batožiny ako aj do auta. Najmä ak pracujete ako obchodný cestujúci.




Čistič vychádza z faktu, že nie vždy je naša obuv tak zablatená, že na jej očistenie potrebujeme silnú kefu a ešte silnejší prúd vody. Častokrát sa jedná o prach alebo čmuhy, ktoré vzniknú napríklad pri neopatrnom nastupovaní alebo vystupovaní z auta, alebo náhodným dotykom topánky iného človeka napríklad pod stolom v reštaurácii.

W5 čistič topánok

Práve pre odstránenie podobného druhu nečistôt z topánok a preleštenie ich povrchu slúži hubka predávaná pod označením W5. Jemný pórovitý povrch zotiera prach, ktorý sa usádza v póroch pružného materiálu.

W5 čistič topánok

Materiál je napustený kvapalinou, ktorá pôsobí mastne a má za úlohu jednak nachytať na seba prach a nečistoty a súčasne jemne pokryť povrch topánky a dodať je lesk. Aby tento materiál nevyschol a súčasne pri skladovaní nezamazal iné predmety, je hubka chránená plastovým krytom.

W5 čistič topánok

Predáva sa v neutrálnej farbe aj farebne tónované pre použite na topánky rôznych farieb.

Podľa našich skúseností je trvanlivosť čistiacej hubky na topánky maximálne šesť mesiacov. Pretože sa predáva vo viac menej pravidelných akciách, nie je potrebné ich kupovať do zásoby.

Rozmer oválnej plastovej nádobky s hubkou je 12×6 cm v najširšom mieste a výška zatvorenej nádobky 5 centimetrov. Samotná hubka má výšku 2 cm a podľa obalu obsahuje 12 ml ošetrujúceho prípravku.

Pokiaľ chcete mať vždy čisté topánky, čistiacu hubku na topánky W5 odporúčam. Nie je však vhodná na textilný a semišový povrch obuvi, len na koženú a koženkovú obuv.



Môžete komentovať alebo nechať odkaz z vašej stránky.

Napíšte odpoveď

free sex cams
Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to massage bed, web designers and crest whitening strips