Cien men pena na holenie Fresh

Pravidelné holenie u mužov považujeme za samozrejmé, hoci sa niektorí hrdia hustou bradou. Ale aj tí s fúzami si musia zvyšok tváre pravidelne udržiavať. Takže holenie je každodennou rannou povinnosťou v kúpeľni.

cienmen-penanaholeniefresh

Ak nepoužívate elektrický holiaci strojček, ale žiletku, potrebujete okrem vody aj nejaký kozmetický prípravok na uľahčenie holenia. Otestovali sme lacnú penu na holenie pre mužov z predajní siete Lidl.



Pena na holenie je v tlakovej nádobe o objeme 300 ml. Na pultoch je k dispozícii vo dvoch „príchutiach“, otestovali sme verziu „Fresh“.

Pod priesvitným plastovým krytom nádobky sa ukrýva tlakom ovládaný ventil, cez ktorý sa pena dostáva von.

cien men-pena na holenie fresh

Ventil je upevnený k plášťu nádobky na jednej strane, takže sa pod tlakom nezasúva do vnútra, ale vlastne naklápa. Je to však pohyb po krátkej dráhe a počas používania si to ani neuvedomujeme. Mechanizmus ventilu je zrejme konštruovaný tak, že po dobu trvania obsahu nádobky nedôjde nesúosím pohybom k jeho poškodeniu.

cien men pena na holenie

Z hlavice sa pena dostáva von bez rozstrekovania a v dobrej konzistencii, jej používanie neskrýva žiadne háčiky či problémové miesta. Pena je dostatočne napenená a počas trvania obsahu sa jej konzistencia nemení, ako to býva u niektorých lacných pien na holení. Tak ako na začiatku používania tak aj pri vyprázdňovaní nádobky sa môžete spoľahnúť na stále rovnakú hustotu a vláčnosť peny.

cienmen-penanaholeniefresh

Hoci nepochybujeme o tom, že mnohí muži vedia správne používať penu na holenie, zákon vyžaduje na obale uvádzať potrebné údaje. A tak aj na pene na holenie z Lidlu je tiež návod na použitie a nevyhnutné bezpečnostné upozornenie aj v slovenskom jazyku.

cienmen-penanaholeniefresh

Okrem kontaktu na výrobcu je na obale aj zloženie peny na holenie. Avšak len v anglickom jazyku. Takže mnohým zložkám, či skôr ich názvom, bežný zákazník nerozumie. O mnohých zložkách sa môžeme len dohadovať, čo asi znamenajú.

cien men-penana holenie

Pri súčasnom trhu s kozmetikou, prísne regulovanom štátnymi orgánmi pre dohľad nad zdravím obyvateľov si môžeme len ťažko predstaviť, že by pena obsahovala zdraviu škodlivé látky alebo že by ich obsahovala v miere vyššej, ako je hranica predpísaná zákonom.

 

Istým vodítkom je pocit počas holenia. Pena pokožku nedráždi, ani dlhodobé používanie neprináša nijaké negatívne dôsledky. Holenie s penou Cien je príjemné, bezproblémové. Počas celej doby užívania, od plnej po úplne vyprázdnenú nádobku pena nemení svoju konzistenciu, hustotu a tekutosť a vždy sa viete spoľahnúť na penu, ktorú z nádobky dostanete. Nie je to samozrejmosť pre všetkých výrobcov. Za cenu tesne pod jedno euro tak dostávate do ruky kvalitný výrobok, ktorý poslúži rovnako dobre, ako oveľa drahšie značkové produkty. Výdatnosť peny závisí od toho, aké množstvo peny na jedno holenie potrebujete, je to teda silne individuálne.



Môžete komentovať alebo nechať odkaz z vašej stránky.

Jeden komentár k “Cien men pena na holenie Fresh”

  1. WordPress 6.1.3 WordPress 6.1.3
    The Incutio XML-RPC PHP Library -- WordPress/6.1.3

    […] základ mi poslúžila krytka z peny na holenie, veľká podložka a spona na hadicu. Opäť som mohol kosiť svoju záhradu. Ale iba […]

Napíšte odpoveď

free sex cams
Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to massage bed, web designers and crest whitening strips